GEZİ KUTUSU GEZGİNLERİ İSTANBUL DEVLET SENFONİ ORKESTRASI'NIN GAZİANTEP VE MARDİN KONSERLERİNDEYDİ

GAZİANTEP VE MARDİN'DE TARİHİ GÜNLER YAŞANDI 
GAZİANTEP SAHAN ŞİREHAN'DA VE MARDİN KASIMIYE MEDRESESİ'NDE İSTANBUL SENFONİ ORKESTRASI MUHTEŞEM İKİ KONSER VERDİ. 
İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası tarafından Gaziantep'te Sahan Şirehan bahçesinde verilen konser, müzik severler tarafından ayakta alkışlandı. Gaziantep’te ilk kez tarihi bir yapının restore edilerek işlevine uygun bir faaliyetle hayat bulmasını sağlayan Sahan Restoranlar Zinciri, Sahan Şirehan’da yeni bir ilki gerçekleştirerek İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nı ağırladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gezi Kutusu, Glad Tour ve Sahan Restoranlar Zinciri’nin ortak organizasyonunda Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşatan İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ayakta alkışlandı. Orkestra şefi Naci Özgüç tarafından yönetilirken, solistliği (keman) Cihat Aşkın üstlendi.
Gaziantep’te tarihi Şirehan’da konser vermekten büyük bir zevk duyduklarını ifade eden İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Şefi Naci Özgüç, “Gaziantep’te böyle tarihi bir mekan içerisinde konser vermekten ben ve ekip arkadaşlarım büyük bir keyif duyduk. Sık sık Gaziantep’e gelmek istiyoruz. Tarihin her safhasında yerleşim görmüş olan bu güzel kentte sanatseverlerle birlikte olmak çok güzel oldu bizler için. Bizleri ağırlayan Büyükşehir Belediyesi’ne,
Gezi Kutusu, Glad Tour ve Sahan Şirehan’a çok teşekkür ediyoruz. Gaziantep’e böyle tarihi bir mekan kazandıran Sayın Tahir Tekin Öztan’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.(İHA)KONU İLE İLGİLİ HABERLER İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARA "TIK"LAYINIZ.